Meta: Unë jam Avni Rustemi e Mic Sokoli, që do shpëtojë Shqipërinë nga Sorosi

Shpërndaje

Presidenti Ilir Meta është shpallur në një gjëndje jo normale mendore ditën e sotme, në konferencën e paralajmëruar për shtyp.

Ai e ka shpallur veten Avni Rustemi e Mic Sokoli, që do shpëtojë Shqipërinë nga Sorosi.

“Unë sot jam një Avni Rustemi, Mic Sokoli apo Vojo Kushi, që do mbroj Shqipërinë përballë interesave të Sorosit.

Unë s’jam Gruevski.

Kam gjak shqiptari dhe do e mbroj vendin tim”, ka thënë Meta gjatë fjalës së tij.