“Politikanët vetëm për ‘siret'”, humanisti Kastrati e bën me shtëpi familjen 7 antarëshe nga Tanusha (Foto)

Shpërndaje

Humanisti i madh shqiptar nga Kosova dhe drejtuesi i Shoqatës “Jetimat e Ballkanit”, hoxha Halil Kastrati nuk i harron shqiptarët e Maqedonisë së Veriut, e bën me shtëpi familjen 7 antarëshe nga Tanusha, njofton albazone.mk.

Më poshtë ju sjellim edhe posimin e Halil Kastratit në facebook: