Tetovë: Ustallarët e harrojnë dhëndrin dhe nusen, ikin drejt Porshesë (Video)

Shpërndaje

Ustallarët duke bërë muzik pas karrocës së nuses dhe dhëndrit, në një moment gjatë rrugës pasi e shohin një makinë super luksoze në rrugët e Tetovës, ata ikin drejt makines duke lënë dhe harruar dhëndrin dhe nusen të habitur.

Kjo video tregon se botën sot e rrotullon paraja.

Për më teper shikoni videon: