Kamçev: Ja si i paketova paratë për Bokin 13

Shpërndaje

Në një seri bisedash audio të publikuara nga e përditshmja italiane La Veritas në lidhje me aferën “Reket” mbizotërojnë bisedimet midis të dyshuarit të parë Bojan Jovanovski – Boki 13 dhe biznesmenit Orce Kamçev, pas së cilës prokuroria hapi një hetim për rastin.

Në njërën nga bisedat, Kamçev i thotë Bokit 13 se i rregulloi paratë sipas specifikimeve të tij dhe i paketoi në një çantë që përputhet me stilin e tij – Louis Vuitton.

“Valixhja i përgjigjet stilit tëndë”, i thotë Kamçev Bokit, duke shtuar se ai i ka numëruar për dy orë me dorë banknotat nga 50 euro.