Kardiologu tetovar do të sjell një investim të vlefshëm në vendlindje!

Shpërndaje

Kardiokirurgu tetovar, Omer Xhemaili që jeton në Zvicër ditëve të fundit gjatë qëndrimit në vendlindje, ka shpalosur dhe analizuar mundësitë për të realizuar një investim në sferën e shëndetësisë.

Ai si destinacion të mundshëm ka zgjedhur Strugën, ku është i interesuar për ndërtimin e një qendre rehabilitimi.

Ai lidhur me këtë temë ka biseduar me kryetarin e komunës së Strugës, Ramiz Merko.

Ky projekt i planifikuar pritet të kap një shifër prej 8 milionë eurove.