Katica Janeva niset drejt bur.gut të Shutkës (Video)

Shpërndaje

Pasi gjykatësi i procedurës paraprake caktoi 30 ditë parabur*gim, Katica Janeva është nisur për në bur*gun e Shutkës.

Janeva u arrestua sot pasdite si e dyshuar e tretë në rastin “Reket”. Ajo ka të drejtë të ankimoj deri tek Këshilli Penal vendimin për parabur*gimin e saj.

Parabur*gimi i Janevës vjen pas kërkesë së Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit. Prokurori Jovevski tha se Janeva dyshohet të ketë shpërdorur detyrën zyrtare në skandalin e zhvatjes për të ndikuar në rastin “Perandoria”.

Për rastin “Reket”, përveç Janevës në parabur*gim janë edhe dy të dyshuarit e tjerë, Bojan Jovanovski- Boki13 dhe Zoran Milevski- Zoki Kiçeec.

VIDEO