Namazi i Bajramit falet në stadiumin ‘Metlife’ në New Jersey (Video)

Shpërndaje

Myslimanët e Amerikës janë lejuar pas shumë kohëve ta falin Namazin e Bajramit në stadiumin ‘Metlife’ në New Jersey.

Negociatat mes Bashkësisë Islame të New Jerseyt dhe zyrtarëve të stadiumit kanë zgjatur plot 8 vite ndërsa pamjet e paraqesin stadiumin e mbushur me myslimanë që po e kryenin ritin fetar.

VIDEO