Pamjet gjatë arrestimit të prokurores speciale Katica Janeva (Video)

Shpërndaje

Jo zyrtarisht siç mëson Alsat janë arrestuar edhe 3 persona tjerë, në mesin e tyre janë edhe dy politikanë. Në ora 14:00 është caktuar konferencë për shtyp e prokurorit Publik, Ljubomir Joveski dhe shefes së Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit dhe prokurore e lëndës “Reket”, Vilma Ruskovska.

Raportohet se policia nga shtëpia e saj në Kozle ka shoqëruar Janevën në zyrat e Prokurorisë Speciale. Për momentin policia ka rrethuar shtëpinë e Prokurorisë Speciale Katica Janeva në Kozle, Shkup, për shkak se ka urdhër për arrestimin e saj. Janeva gjatë ditës së djeshme dëshmoi për rastin “Reket” por sot statusi i saj është ndryshuar nga dëshmitare në të dyshuar.

Forca policore kanë ndërhyrë në shtëpinë në Kozle dhe po arrestojnë prokuroren speciale, Katica Janeva. Raportohet se për Katica Janevën dyshohet për rastin “Reket” dhe rreth saj jozyrtarishtë ekzistojnë edhe dëshmi.