LAJMI I FUNDIT/ Me 102 vota ‘pro’ Kuvendi miraton shkarkimin e Katica Janevës

Shpërndaje

Kuvendi me 102 “për” dhe asnjë kundër dhe të përmbajtur miratoi propozimin e Këshillit të Prokurorëve për shkarkimin e Katica Janevës nga funksioni i prokurores speciale publike.

Propozimi i për shkarkimin e Janevës tani kthehet në institucionin amë, respektivisht në Këshillin e Prokurorëve, ku edhe do të merret vendimi përfundimtar.

Procedura për shkarkimin e Janevës kishte filluar për shkak të paraburgimit të saj si e dyshuar në rastin “Reketi”.