Zjarr i fuqishëm në lagjen Kozle, dëgjohen dhe shpërthime!?

Shpërndaje

Zjarr i madh ka shpërthyr në lagjen Kozle të Shkupit pak pasi banorët dëgjuan dy krisam të fuqishme.

Zjarri ka shpërhtyer në disa garazhe të vjetra kanë thënë dëshmitarët, ndërsa dyshohet se kanë shpërthyer boca të gazit dhe vendi ka marrë flakë.

Njësia kundër zjarrit ka intervenuar menjëherë, dhe thonë se nuk ka rrezik për përhapje të zjarrit.

VIDEO