Gani Geci: Oferta e Anton Qunit është një ofertë shqiptare!

Shpërndaje

Ish-deputeti i LDK-së, Gani Geci, ka mbështetur propozimin e Anton Qunit, për mundësinë e dytë të koalicionit.

Ai ka thënë se kjo ofertë është një ofertë e mirë dhe shqiptare.

“Oferta e Anton Qunit është ofertë shqiptare dhe oferta më e mirë në këtë kohë të koronavirusit.”

Kujtojmë se sot në seancë, Anton Quni, ia bëri një ofertë Albin Kurtit për të shqyrtuar vendimin për shkarkimin e Veliut dhe atë për heqje të taksës me qëllim të anulimit të mocioni.