Gjest i qëlluar: Shefik Duraku dhuron një karrocë në ditën ndërkombëtare për personat që lëvizin me karrocë

Shpërndaje

Shefik Duraku në postimin e tij në facebook, njofton të gjithë miqtë e shokë, kush njeh ndonjë që ka nevojë për karrocë mund t’i lajmërohet.

Postimi i plotë:

Të nderuar shok dhe miqë, nëse njihni ndonjë person që ka nevojë, por që nuk ka mundësi për ta ble, më shkruani në inbox që t’ja japim e të bojmë ndonjë sevap…

P.S.Sot është dita ndërkombtare e personave që lëvizin me karrocë..