Vr.asja e sotme në Prishtinë ndodhi për një kamionetë, vik.tima ka lënë pas tetë fëmijë

Shpërndaje

Sot rreth orës 07:30 ka ndodhur një vr*asje në rrugën Prishtinë-Ferizaj.

A.S nuk ka mundur të iu bëSe si ka ndodhur ngjarja ka folur Naim Seferi, i cili është vëllau i vik*timës.

Seferi tha se ngjarja ndodhi për shkak të transportit.

“Ngjarja nuk ka ndodhur për ndonjë arsye. Ne nuk kemi pasur konflikte të ma hershme. Për një kombi është bërë fjalë. Ai e ka vr*arë pas shpinës. Nuk ka pasur konflikte më herët. Vëllau e ka marrë në punë se aty ku ai ka punuar ka qenë paga më e ultë. Por si thonë buka e jote të vr*et”.

“Ne kemi qenë 20 persona. Shefi i ka thanë shko merri deri në Glladncë. Ai nuk ka ardh edhe aty ka ardh konflikti. Edhe e ka vr*arë pas shpinës. Tash hetuesia e ka në dorë. Ai i ka lënë tetë fëmijë dhe bashkëshorten. Familja e tij jetojnë me ndihmë sociale”.jë ballë plagëve.