Lëvizja Besa Tetovë dë.non ashpër sul.min fizik të ushtruar ndaj anëtarit të kryesisë së Lëvizjes Antibixhoz!

Shpërndaje

Lëvizja Besa Tetovë dë.non ashpër sul*min fizik të ushtruar ndaj anëtarit të kryesisë së Lëvizjes Antibixhoz. përcjell ALBAZONE MEDIA.

Reagimi i plotë i Lëvizjes Besa Tetovë:

Sot nga një postim në rrjetin social në facebook nga ana e L.Antibixhoz kuptuam se personi Z.A anëtar i kësaj Lëvizjeje është sul*muar fizikisht nga një punonjës i një kazinoje!

– Shprehim keqardhje dhe i dëshirojmë shërim të shpejt personit në fjalë, njëkohësisht e dë*nojmë ashpër këtë akt dhune dhe kërkojmë që kryersi të nxirret sa më parë para organeve të drejtësisë dhe të merr dën*imin e merituar!

– Lëvizja Besa e ka mbështetur dhe vazhdon fuqishëm edhe sot e kësaj dite të mbështet L.Antibixhoz, neve bashkarisht mundemi dhe do i’a dalim në mbylljen e të gjitha kazinove në Maqedoninë e Veriut, ku do të ua sigurojmë ardhmërinë e shëndosh fëmijëve tanë!