Talat Xhaferri “nokauton” Artan Grubin rreth idesë për kryeminister shqiptar

Shpërndaje

Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferri në një konfercë shtypi “nokautoi” bashkëpartiakun e tij Artan Grubin rreth idesë për kryeminister shqiptar, i cili pak ditë më parë tha se  emrin e kandidatit për kryeministër shqiptar, do ta publikojnë kur të dëshirojë BDl-ja.

“Unë jam kandidat për deputet. Artan Grubi nuk është në listën e kandidatëve dhe nuk mund të flasë për atë që do të ndodhë me një institucion të veçantë. Unë jam një deputet që pretendon të përfaqësojë një subjekt politik dhe një pjesë të elektoratit shqiptar dhe kam legjitimitet të plotë për të ardhmen e asaj që pason në përbërjen parlamentare. Unë jam deputet i cili pretendon që ti përfaqësoj një subjekt politik dhe një pjesë të trupit votues të shqiptarëve dhe e kam legjitimitetin e plotë në emër të partisë për të ardhmen e asaj çfarë do të pason në përbërjen parlamentare të re“, tha Xhaferi.

Kujtojmë që nuk ëshët hera e parë që funskionarët e BDl-së kanë qëndrime kontraditkore njëri me tejtrin.