Kandidati i BDl-së për kryeministër Naser Ziberi pozitiv në COVID-19?

Shpërndaje

Lexues të portalit Gazeta Express kanë vënë re Naser Ziberin në spitalin Sistina, në pjesën e testimeve për Covid-19 dhe kanë dërguar fotografi deri te redaksia jonë.

Sipas tyre, pas paraqitjes se simptomevex Ziberi është testuar për COVID-19 në spitalin privat Sistina gjatë mëngjesit të sotëm.

Redaksia jonë provoi të kontakton me Naser Ziberin por nuk arriti pasi që telefoni i tij ishte i fikur.