Ueb faqja e KSHZ-së, Prokuroria konfiskoi dokumentacionin e tenderit për prokurimin e softuerit

Shpërndaje

Prokuroria për Krim të Organizuar dhe Korrupsion sot hyri në KSHZ dhe konfiskoi dokumentacionin e tenderit për prokurimin e softuerit për faqen e internetit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve.

Sipas gjykatëses Villma Ruskoska, Prokuroria sipas informacionit të marrë për procedurë joligjore në KSHZ dhe me urdhër nga gjykatësi i procedurës paraprake lëshoi urdhër për konfiskimin e dokumentacionit të tenderit.