“Shqiptari i mirë, shqiptari i vdekur”, komitët ofendojnë shqiptarët në mes të sheshit të Shkupit

Shpërndaje

Përpara ndeshjes Vardari- Shkup, sërish një grup i tifozëve “Komiti” kanë kënduar këngë ofenduese kundër shqiptarëve.

“Shqiptar i mirë është shqiptar i vdekur” dhe brohoritje tjera anti-shqiptare edhe atë në mes të qytetit të Shkupit.

Nuk është hera e parë që tifo grupi “Komitët” përdorin gjuhë të urrejtjes, ndërsa përdorimi i fjalorit të tillë mbetet pa u ndëshkuar nga institucionet përgjegjëse.