SKANDAL: Një police maqedonase ka pozuar gjysëm e zhv.eshur dhe me uniformë

Shpërndaje

Një police është fotografuar gjysmë e zhv*eshur me uniformë, pas së cilës një kontroll i brendshëm ka hapur një procedurë disiplinore.

Ajo pozoi gjysmë e zhv*eshur me uniformë dhe ka pastur fotografi në mediat sociale, dhe Departamenti i Kontrollit të Brendshëm nisi procedimet disiplinore kundër saj.

Megjithëse është e paqartë, fotoja tregon shenja policore.

Oficerja e policisë është Violeta Galeva, e cila ishte punësuar në ministri 11 vjet më parë, pra në janar 2009, shkruan A1on. Ajo punon në Departamentin e Çështjeve të Kufirit dhe Migracionit, pra në sektorin për kontrollin dhe mbështetjen e kufirit, në njësinë për të huajt dhe riatdhesim.