Gjenden armë në Bllacë, afër kufirit me Kosovën

Shpërndaje

Më 24.01.2021, sipas informacioneve të marra më parë se në fshatin Bllacë, afër kufirit me Kosovën, ishin varrosur ar*më dhe muncione të ndryshme nga viti 2001, nëpunësit e Departamentit të Policisë Kriminale, Departamenti për Parandalimin e Krimit të Organizuar dhe të rëndë në bashkëpunim me SPB-Shkup kanë gjetur dy push*kë, një RPG7, tre granata për RPG7, një ar*më gjahu, dy ngarkesa baruti për RPG7, nëntë copë muncione 7.62 x 54 R të cilat kanë qenë të groposura.

Po merren masa për zbardhjen e plot të rastit.