Joe Biden mban fajlimin e parë pas protestave: Ky është kaos, fjalët e mia kanë rëndësi

Shpërndaje

Presidenti i SHBA-së po mban fjalimin e parë pas protestave të sotme në Washington.

Gjatë fjalës Biden tha se: Bota po na sheh, jam i shokuar dhe i trishtuar!

“Ky është një kaos i cili duhet të përfundojë tani. Donald Trump dil tani live në televizionin kombëtar dhe jepi fund këtij kaosi. Jam i shokuar që kombi ynë që ka qenë fanar ndriçues për demokracinë ka përfunduar kështu”, tha ai.