Ministri Hoxha avancon 16 kuadro shqiptare, 10 vite nuk ishin avancuar

Shpërndaje

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha për herë të parë pas më shumë viteve ka bërë avancimin e administratorëve shqiptarë në këtë ministri. Bëhet fjalë për 16 kuadro të profilizuara me fakultete që kanë punuar për më shumë se 10 vite në këtë ministri, por që nuk ishin avancuar dhe nuk u ishin njohur fakultetet e kryera. Ministri Arjanit Hoxha dje ka nënshkruar vendimet për avancimin e tyre nga statuset më të ulta të nëpunësit shtetëror, në atë më të larta, sipas përgatitjes profesionale.