Nga mesnata çmimi i dizelit ulet për gjysmë denari

Shpërndaje

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) vendosi që prej sonte në mesnatë çmimi i Euro Dizel të ulet për gjysmë denari për litër, ndërsa çmimet e Euro Super BS-95 dhe Euro Super BSD-98 mbeten të pandryshuara, kështu që edhe në javën në vazhdim do të shitën me çmime të njëjta.

Çmimet:

Euro Super BS-95 do të shitët 61 denarë për litër

Euro Super BS-98 do të shitët 63 denarë për litër

Euro Dizel do të shitet 52 denarë për litër