Prezantohet flota me 36 ambulancat e reja, Rama: Imagjinoni vetëm sikur pandemia ta kishte gjetur Shqipërinë me katër-rrotakët e PD-LSI

Shpërndaje

Prezantohen flota e re me 36 ambulancat e reja.”Me 36 autoambulancat e reja moderne, përmbyllet programi i transformimit të flotës sonë të Urgjencës Shëndetësore, nga një inventar karakatinash me 4 rrota në një fuqi të motorizuar e të pajisur me standardet më të mira europiane.

***imagjinoni vetëm sikur pandemia ta kishte gjetur Shqipërinë me katërrrotakët e katërshes së sotme opozitare dhe sidomos me LSI në drejtimin e shëndetësisë, se çfarë hataje kombëtare do të kishte qenë”, shkruan Rama.