Vjosa Osmani e publikon slloganin: “Guxo!”, guximi për sot është ndryshimi për nesër

Shpërndaje

Ushtruesja e detyrës së presidentës së Kosovës Vjosa Osmani, njëherit edhe kryetare e Kuvenidt të Kosovës publikoi ‘Guxo’, njofton ALBAZONE MEDIA.

Ajo thotë se të guxosh është rezistencë kundrejt një situate kur pashpresa dominon optimizmin, kur frika krijon hapësirë, kur reagimi merr fund.

Sipas saj vjen një moment dhe një kohë kur nevoja për transformim kërkon veprim. Andaj GUXO!

“Guximi për sot është ndryshimi për nesër”, tha Vjosa Osmani.