LAUREATËT PRISHTINA 2020 “VEPËR JETËSORE” – Cima merr çmim si ish futbollist

Shpërndaje

Rasim Thaçi – Cima nderohet me çmimin LAUREATËT PRISHTINA 2020 “VEPËR JETËSORE”, njofton ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë nga Cima:

LAUREATËT PRISHTINA 2020 “VEPËR JETËSORE”

Në nderim të shumë sportistëve, nuk u harruan as ata që dikur kishin kontribuar në shumë sporte të ndryshme, ndër ta edhe une si ish futbollist i Flamurtarit dhe Prishtinës.

Faleminderit @komunaprishtine @shpend34 @selim_pacolli dhe drejtorisë së sportit në komunën e Prishtinës.

@ Pristina