KEDS investon në zonën turistike të Brezovicës

Shpërndaje

KEDS është duke përfunduar një projekt të madh investues në Brezovicë. Përmes këtij investimi do të rritet siguria e furnizimit dhe do të përmirësohet dukshëm kualiteti i shërbimeve.

Kjo do të ndikojë drejtpërdrejt edhe në zhvillim të mëtutjeshëm të asaj ane, e cila konsiderohet zonë turistike.

KEDS tashmë ka vendosur trafo blindën tërësisht të re me kapacitete të mjaftueshme për të furnizuar konsumatorët e asaj ane dhe ka bërë shtrirjen e kabllove komplet të reja bashkë me stabilimente përcjellëse.

Investimet në rrjetin energjetik po vazhdojnë çdo ditë anekënd Kosovës.

Kjo tregon përkushtimin e kompanisë për përmbushjen e premtimeve dhe vendosmërinë për të ofruar shërbime kualitative, të qëndrueshme dhe rrjet te sigurt.

Lajmi: https://www.keds-energy.com/shq/lajme/keds-investon-ne-zonen-turistike-te-brezovice-683/