Aksion i madh policor në Luboten të Shkupit (Foto)

Shpërndaje

Në orët e para të mëngjesit është zhvilluar një aksion i madh policor, aksioni mësohet të jetë në fshatin Luboten të Shkupit.

Sipas informacioneve të para nga tereni mendohet se aksioni është duke u zhvilluar për shkak të duhanit dhe kontrabandës së paligjëshme.

Autoritetet ende nuk kan dalur me qëndrim zyrtar gjatë ditës pritet konfirmim mbi aksionin që është ende duke u zhvilluar në këtë pjesë të Shkupit.