Azilanti Gruevski ikën nga gazetari hungarez që e ndjek nëpër shkallë (Video)

Shpërndaje

Ish kryeministri i arrasitur nga drejtësia në Maqedoninë e Veriut dhe azilanti në Hungari, Nikolla Gruevski ka shmangur sot pyetjet e gazetarit hungarez i cili e ka ndjekur për disa minuta në shkallët e një objekti në Budapestë, shkruan gazeta Lajm. Ndonëse i janë parashtruar disa pyetje, Gruevski nuk ka dhënë asnjë përgjigje. Reagimin e tij mund ta ndiqni në videon më poshtë.

VIDEO