El Cheka nuk frigohet, i arm*atosur deri në dhëmbë ka një porosi për…

Shpërndaje

Sheqerim Ahmedi nuk po tregon shenja se është duke u frikësuar. Ai ka postuar një forografi në Facebook afër një arsenali të vërtetë arm*ësh, kurse fotografinë e ka shoqeruar me një porosi për udbashët, transmeton Gazeta Lajm.

“Veç për ata tipat që dulen me mbrojt selin e udbës dhe nxorren fotot me arm*ët qe u kish lën jugosllavia“, ka shkruar me ironi El Cheka.