I mbijetuari i masak-rës: “Zoti më dërgoi melaqe për të ma shpëtuar jetën!”

Shpërndaje

Selami Elshani i djeguri për së gjalli në masa krën e Krushes së Madhe ka rrëfyer se si shpetoi.

Kam dashur të shkoj në drejtim të paramilitarëve serb, sepse isha i djegur dhe i torturuar, por dikush me ndaloi.

Un sot e atë ditë mendoj që ishin Melaqet që i dergoi Zoti.

Shikoni emisionin më poshtë nga minuta e 52:00.