Një votues i mllefosur: Rama Ik! Basha Ik! Ju q***a robtë të gjithëve (Foto)

Shpërndaje

Procesi zgjedhor sot në Shqipëri si gjithmon është shëndrruar në një cirk të vërtetë. Shumë qytetarë të revoltuar kanë shprehur mllefin e tyre në fletëvotime duke shar dhe mallkuar politikanët.

Një votues ka shprehur mllefin e tij duke shar PS-në dhe PD-në në fletëvotimin për kryetar të Tiranës.

“Ju politikanë të PS-në dhe PD-së e keni prishur shtetin keni tradhëtuar atdheun, ju qifsha robtë të gjithëve”, kishte shkruar një votues në fletëvotim.

Ai në fund kishte shkruar: Rama Ik! Basha Ik!