Nuredini: Ja si përfituan dhe rrënuan në emër të UÇK-së në Maqedoninë e Veriut

Shpërndaje

Nga, Azbi Nuredini

17 vite ne emër të UÇK-së JU përfituat materialisht ndërsa turpëruat moralisht UÇK-në,duke instaluar si vlerë veprimi hajninë dhe kri.min institucional!

17 vite latë pa ligj dëshmorët invalidët veteranët e UÇK-së!

17 vite BRANITELLAT Maqedonas me ligj marin benificione dhe paga nga buxheti i shtetit që mbushet me taksat tona!

17 vite bëtë karier politike, akademike,diplomatike në emër të UÇK-së, duke burgosur ….. gjith ish pjestarët e UÇK-së që nuk u pajtuan me veprimet politike tuaja!

17 vite u mbipopulluan bur.gjet me shqiptar të pafajshëm me dën.ime të përjetshme më keq se në kohën e Rankoviqit!

17 Vite coptim i shqiptarve në parti politike ne tentativë për të gjetë rrugëdaljen nga qorr sokaku shfarosës që e futët ju!

17 vite shpërngulje masive e rinisë më keq se në kohën e Krajlis Serbe!

17 vite politizim dhe degradim të arsimit, KLUKOVECI, NEREZI EPËR Nxenesit e Bllaces që shkojnë në Elez Han-Kosov për të realizuar të drejtën që ua garanton kushtetuta e shtetit e që ju nuk ua siguruat, TURPI I VEPRIMIT TUAJ NË POLITIK!

17 vite shqiptarve ua zvogëluat fuqin politike së fundi ua hoqët 12 deputet ua dhatë tjerëve!

17 vite veprim politik keni arritur ne total ta degradoni vlerën solidare te Shqiptarit duke instaluar në praktike logjikën KOMUNISTE, pa librezë partiake nuk ka vend pune!

17 vite nuk aritët të ndërtoni 17km autostrad që lidh Shqiptarët me Shqiptar Shkup-Bllac,Tetov-Jazhinc për kundër faktit se në këte periudh me autostrad u lidh Shkupi me Gjevgjelin dhe me Shtipin.

17 vite instaluat vjedhjen administrative te votave si model për të mbajt pushtetin!

17 vite nuk arritet te zbatoni ate qe u shkrua me gjakun njerzor me gjakun e dëshmorëve gjymtyrët e invalidëve të 2001-shit barabarësia institucionale ne shtetin e perbashkët, ja 17 ndermarje ku shqiptarët nuk arrin as 10% e të punësuarve ;

1)EntiStatistikor,2)Mepso,3)Elem,4)Drejtoria e katatsres,5)Gjeneralshtabi I ushtris,6)Sherbimet e zbulimit dhe kundërzbulimit ushtarak,7)sherbimet e zbulimit dhe kundërzbulimit civil,8)Njësit speciale Ujqit,9)si dhe shum sektor tjer pran MPB-se,10)Transporti PublikShkup,11)Drejtoria e te hyrave publike,12)Doganat,13)POIK,14)Banka Popullore,15)sektori per sherbimet e perbashketa te qeveris,16)Parkingjet Shkup 17)Byroja per meterologji dhe bazhdarim + Telekomi ku qeveria ka hisen e vet,keto jane vetem disa ku shqiptaret si te punesuar nuk e arin as 10% mos te flasim per strukturen udheheqese në gjitha drejtorit aty del puna INDIJANCI!

17 vite venbanimet shqiptare nga Likova deri në Strug i latë pa uj për pije pa kanalizime pa infrstruktur rrugore në shekullin 21 ngjajnë si në AVGANISTAN!

17 vite miratuat dhe harxhuat 17 buxhete të shtetit në vlerë me mbi 40MILJARD EURO ndërsa sot zonat shqiptare karshi atyre Maqedonase ngjajnë AFRIKËS!

17 vite arritët aq larg sa qe LUANIN desh na e shitët për SHQIPONJË!

17 vite detyruat shqiptarët tu besojnë politikanëve jo shqiptar para atyre shqiptar!