Kuvendi shkarkoi Likën, Fazliun dhe Tevdovskin

Shpërndaje

Pas 10 orëve debat, me shumicë votash Kuvendi ka shkarkuar Hazbi Likën nga zëvendëskryeministri për Zbatimin e MO-së, Suejl Fazliun si ministër të Pushtetit Lokal dhe Dragan Tevdovskin si ministër të Financave. Gjatë ditës Kuvendi konstatoi dorëheqjet e Sadulla Durakut, Zoran Shapuriqit, Lupço Nikollovskit dhe Asaf Ademit. Në seancën e nesërme pritet emërimi i ministrave të rinj të kabinetit Qeveritar./Alsat