Osmani i quan shpifje “bombat”, kritikon partitë opozitare shqiptare

Shpërndaje

Bujar Osmani në lidhje me bo mbat e El Chekës ka thënë se në mungesë të programeve, partitë e vogla merren me shp ifje.

“Arrita të pyes për rastin e djeshëm. Dua fillimisht të them se konteksti në të cilën zhvillohet biseda është e interpretuar gabimisht. Emri im nuk është përmendur askund. Kjo është e qëllimshme nga partitë e vogla të cilat në mungesë të ideve dhe projekteve për të konkuruar mendojnë se me shpifje mund të rrënojnë kredibilitetin tonë”, tha Osmani.

Ai tha se pasi nuk kanë kërkuar falje për 24 orët që ai ua dha, tani do të merren avo katët pasi ai do ngrit pa di pe nale për shpi fje.