Pamje ekskluzive gjatë bastisjes së firmave nga ana e Policisë Financiare

Shpërndaje

Alsat nga burimet e veta ka siguruar pamje ekskluzive gjatë bastisjes së firmave nga ana e Policisë Financiare. Bëhet fjalë për kompanitë: LRB Fresh, Kontraktor Trejd, Need for Speed, Urban Logistik dhe Urban Trans.

Policia Financiare ka kryer operacion gjatë natës dhe orëve të para të mëngjesit. Në shënjestër ishin kompanitë që importonin duhanin e dëmshëm dhe të paligjshëm të tipit “Virgjinia” që hynte në Maqedoninë e Veriut./alsat/