Gruevski me syze “Maybach” me çmim maramendës (Foto)

Shpërndaje

Gruevski nuk i ka hequr syzet të tipit “Maybach” as në gjykatë, dhe me të njëjtat përsëri i shpëtoi drejtësisë.

Me kapelë bejsbolli, syze majbah të diellit me duar të kryqëzuara, përmbi me pallto duke mbuluar prangat, ish-kryeministri Nikolla Gruevski mëngjesin e sotëm është sjellur në gjykatë në Budapest. Në fund gjykatësja mori vendim se nuk ka bazë për ekstradimin e tij.

Por më e rëndësishmja është se një palë syze të tilla dielli arrijnë shifra marramendëse që shkojnë deri në 2500$ (dollarë amerikan).