Vëllai i “El Chekas”, Blerim Ahmedi: Demanton lajmin për arr*estimin e tij (Foto)

Shpërndaje

Vëllai i “El Chekas”, Blerim Ahmedi nëpërmes profilit të tij në rrjetin social Facebook ka demantuar informacionin se ai është arre*stuar nga policia e Maqedonisë.

Ju njoftoj qe jam mire dhe nuk jam i arre*stuar. Kjo është metodë e Duit për te frikësuar njerëzit.

Kemi mbështetje te madhe te nderkombetarve dhe do te vazhdojmë ne mënyrë demokratike qëllimin e protestës për ditën e diel ne ora 16:00″, shkruan Ahmedi në Facebook.

Më herët u dha informacioni se Blerim Ahmedi ndiqet nga policia për të paktën tri vepra penale.