Paralajmërohen protesta para selisë së BDI-së në Tetovë (Foto)

Shpërndaje

Paralajmërohen protesta para selisë së BDI-së në Reçicë të Vogël të hënën (24 Qershor 2019) në ora 12:00.

Me 24 qershor, ditë e hënë në ora 12:00, para selisë se BDI-së mbahet protestë kundër krerëve të kësaj partie politike në Maqedoninë e Veriut, ku shkak i protestave janë bombat e El Chekës dhe rastin e Almirit.

I pari që e paralajmroj këtë protestë është Shoqërim Ahmedi apo i njohur tek masa si El Cheka, pastaj është edhe opozita dhe shumë qytetarë tjerë që kanë bërë thirrje t’i bashkohen kësaj proteste.