Prizren 1999, nënkoloneli serb i veshur si civil në mesin e shqiptarëve vëzhgon hyrjen e trupave të NATO-s

Shpërndaje

Plani për tërheqjen e UJ-së dhe policisë nga Kosova ishte parashikuar që në mesnatën e 15 qërshorit në Prishtinë të martën, më nuk do të kishte asnjë ushtarë të vetëm serbë në uniformë dhe do të zhdukeshin nga rrugët e Kosovës.‘Zastava Film’ në një reportazh dramatik kishte mbuluar momentin e hyrjes së trupave të NATOP-së në Kosovë, dhe largimin e ushtrisë dhe policisë serbe së bashku me civilët serbë.Reportazhi fillon në qytetin e Prizrenit, atje ku për herë të parë futen trupat e NATO-së.

Ndërsa shqiptarët po festonin ata nuk e dinin se në mesin e tyre ishte një nënkolonel serb i veshur si civil dhe po vëzhgonte hyrjen e trupave të NATO-së. Më t’u larguar nga Prizreni ai përseri vesh uniformën e Ushtrisë Jugosllave, shkruan FMimages.netPër më shumë shikojeni videon dramatike:

VIDEO