Publikohet “bomba” për rastin “Mon.stra”

Shpërndaje

Vazhdim i VIDEO-PËRGJIMIT 4/5

Kjo video është siguruar nga Sami Ukshini (Sokoli), Val Zeka, Shek Hallaqi dhe El Cheka.

Në video-përgjim bisedojnë: Orce Kamchev kushëriri i Mijalkoviçit, oligarku maqedonas pasaporta e të cilit është lëshuar nga organet e RMV, edhe pse është në proces, si dhe Olivera Trajkovska, kryeredaktore e një TV në Maqedoni!

Biseda është për arrestimin e rastit “Monstra” dhe për sexJoshja ku përmes kryeredaktorës me anë të aktrimit me qëllim të propagandës kinse vrasësit janë arratisur në drejtim të Kosovës, kështu duke trubulluar gjërat dhe ti gjuhet i tër faji dikujt tjetër.

Këtu është e qartë se si ata përmes gazetarëve bëjnë lajme të rreme dhe për vrasësit e të rinjve maqedonase thonë se janë nga Greqia dhe Bullgaria!

Pse shteti maqedon i dha pasaportën Corsa Kamchevit kur e dinte se ky njeri është kriminel i dorës së parë?

LAJMI NGA SINJALPRESS.COM (Kliko KËTU)