SKANDAL në Maqedoninë e Veriut: E punësuara në Gjyakatë merr ryshfet për ndryshimin e vendimit gjyqësor (VIDEO)

Shpërndaje

Portali “Dosie.mk” ka publikuar një video skandaloze dhe shkruan se në atë video shihet një e punësuara në Gjyjatën Themelor Shkup duke marrë 6500 euro ryshfet për të ndryshuar vendimin gjyqësor për një të akuzuar për plаçkitjе.