Tetovari kap peshkun e artë 20 kg në liqenin e Dibrës (Foto)

Shpërndaje

Pasioni për peshk është tek secili peshkatarë, sot një Tetovarë doli në peshkim në liqenin e Dibrës, por fati ishte ndryshe pasi që ai kapi 20 kg peshk “Krap”.

Ky peshkatar thot se e ka hobi peshkimin dhe se nuk do të ndalet me kaq kurse sipas disa statistikave ky është peshku më i madh i kapur në liqenin e Dibrës.