Vajza, mendjen këtu! Nëse vishesh kështu meshkujt do ‘çme*nden’ pas teje!

Shpërndaje

Kur një femër kalon para një mashkulli, pyetjet në kokën e saj janë të pafundme. Ndër tyre është “Çfarë tërheq vëmëndjen e tyre? Këmbët? Sytë? Fustani? Këpucët?”

Sipas studimeve, janë 7 gjëra që bien direkt në sytë e meshkujve.

1. Atletet: Femrat që veshin atletet padyshim që janë femra që kërkojnë thjeshtësi dhe se nuk i intereson se cfarë njerëzit mund të thojnë për faktin se nuk vishet si një zonjushë.

2. Rrobat e tij: Nëse i merr bluzën, këmishën, apo xhaketën e tij, meshkujt mahniten nga kjo gjë.

3. Kapja e flokut bisht: Ata duan një fytyrë të zbuluar. Një femër me flokë të gjata dhe flokët bisht janë të preferuara për meshkujt, kështu tregoni cdo tipar.

4. Fustani veror: Femrat duken shumë tërheqëse dhe femërore. Këto fustane po ashtu i lënë shumë vend imagjinatës së tyre.

5. Syzet: Një femër e sofistikuar dhe intelegjente, e zgjuar dhe sensuale, ndaj dhe ata I pëlqejnë këto femra.

6. Parfumi: Era e mirë tek një femër është një pikë e dobët për një mashkull.

7. Xhaketa e lëkurës: Një femër plot stil dhe shumë e egër. Meshkujt i pëlqejnë këto femra.