Votimet/ Kryeministri Edi Rama qan në mbyllje të fjalimit

Shpërndaje

Kryeministri Edi Rama, ka dalë në një konferencë për shtyp, pas votimeve njëpartiake. Në fund të fjalimit, teksa po fliste për mbështetësit e tij, Rama ka nisur të qajë dhe e ka patur të vështirë të mbyllë fjalën e tij. Nuk dihet ekzaktësisht përse po qante Edi Rama, megjithatë, në raste humbjesh të tilla, këto gjëra ndodhin.