Zgjedhjet e 30 qershorit/ Mbyllet fushata e Partisë Socialiste nga Vlora (LIVE)

Shpërndaje

Ka nisur takimi i fundit i fushatës së Partisë Socialiste për zgjedhjet e 30 qershorit. Takimi po zhvillohet në Vlorë dhe mijëra qytetarë janë mbeldhur në shesh për të pritur Kryeministrin Rama..