Ali Ahmeti uron liderët e rinj

Shpërndaje

Në hapësirat e Bashkimit Demokratik për Integrim pjesëmarrësit e akademisë politike për lidership takuan Kryetarin Ali Ahmeti, ku së bashku me Nënkryetarin dhe njëherit edhe Drejtorin e qendrës analitike hulumtuese “Abdilaqim Ademi”, Izet Mexhiti shpërndan edhe certifikatat për gjeneratën e parë.

Izet Mexhiti midis tjerash theksoi se qendra analitike do të vazhdoj me trajnime për edukimin e gjeneratave të reja, ngritjen e kapaciteteve njerëzore, dhe se ideja e Abdilaqim Ademit do të vazhdoj, që çdo vit të ngiten gjenerata të tilla.

Kryetari i BDI z. Ali Ahmeti përgëzoi liderët e rij duke theksuar se BDI në vazhdimësi po investon tek të rinjtë me qëllim të krijimit të kuadrove cilësore, të cilët në të ardhmen të jenë gati për sfidat politike.