Azilanti Nikolla Gruevski: Goce Delçev nuk ka qenë bullgar

Shpërndaje

Debati për Goce Delçevin kryeisht është debat i vonuar. Përfundimi i këtij debati është realizuar politikisht, ajo diheshe që kur Zoran Zaevi- Kryetari i LSDM-së, në detyrë të Kryeministrit, me gëzim të thellë, buzëqeshje dhe krenari, me “dy duar” më 1 gusht 2017 në Qeveri në Shkup, ka nënshkruar marrëveshjen për miqësi me Bullgarinë, me çka pjesë përbërëse është edhe komisioni i Historisë, ka reaguar në rrjetin social Fejsbuk ish-kryeministri azilant Nikolla Gruevski.

Ja dhe reagimi tij i plotë dhe origjinal pa ndërhyrje: