Bomba e radhës mes Xhaferit dhe Miles, bëhen marrëveshje të ndryshme

Shpërndaje

Në bombën e radhës të publikuar para disa orëve nga El Cheka dëgjohen 4 biseda mes Musa Xhaferit dhe Mile Janakievskit. Gjatë bisedave dëgjohet sesi ata bëjnë pazarllëqe të ndryshem lidhur me udhëheqësinë e kompanisë NP “Rrugët e Maqedonisë”, për disa lokacione të parcelave dhe tema tjera.

Ajo që bie në sy është raporti i tyre i shkëlqyer ndërsa kur bëhet fjalë për shqiptarët funksionarët e BDI-së përdorin terma për të sharë, fyer e ofenduar.

InfoMagazin

Më poshtë shkrimi origjinal nga profili i El Chekas

Derguar nga Sami Ukshini Val Zeka dhe Shek Hallaqi
Musa Xhaferri me Milen si shum u paska shku muhabeti, vllazrim-bashkimi, po si nuk i shan njiher keta si qe na shajn neve shqiptarve.