“O ba…o babi”, vështirë t’i mbani lotët kur ushtari shqiptar takon të bijën (Video)

Shpërndaje

Marrëdhënia babë e bijë është e vështirë që të përshkruhet me fjalë, ndonëse duket si një fjali klishe…babai është mishërimi i heroit dhe princit në sytë e një vajze në çdo fazë të jetës së saj.

Ata e tregojnë në mënyrë shumë të veçantë dashurinë që kanë ndaj vogëlusheve. Sjelljet, edhe nëpërmjet disa imazheve, janë vërtet fantastike si në këtë rast. Kjo video e tetar Leonard Hidës i cili kthehet pas 6 muajsh nga misioni në Herat të ngjallë emocione shumë të bukura dhe që është një dëshmi shumë e bukur e dashurisë babë e bijë. Kjo video është publikuar nga ministrja Olta Xhaçka.

“S’ka emocion më të madh kur pas kthimit nga Afganistani të pret kjo bukuroshe.Pas 6 muajsh shërbim në Herat, tetar Leonard Hida nga b2k kthehet në familjen e tij të vogël dhe në familjen e madhe të FA”, shkruan ajo.

Nëse je bijë e një ushtaraku i kupton më së miri këto emocione…